De betaalbare oplossing voor uw woning!

Geen maandelijkse kosten

AJAX hanteert geen maandelijkse of jaarlijkse abonnementskosten. U bent volledig eigenaar van het systeem en geniet automatisch van de updates.

Meldkamer optioneel

U bent in staat om een meldkamer aan het AJAX alarm systeem te koppelen. Dit is echter niet verplicht.

Eenvoudig eigenbeheer

Direct via uw smartphone op de hoogte blijven van alle meldingen en volledige controle over uw alarm.

Groot bereik

De centrale, ook wel de ‘HUB’ genoemd kan tot maximaal 2000 meter worden verbonden met detectoren (open veld).

Bespaar op de installatie tijd

Omdat het alarm systeem volledig draadloos is zijn de kosten velenmalen goedkoper als een traditioneel alarm systeem

Voor woning en bedrijven

Voor zowel een particulier als bedrijf is dit hét alarm systeem.

Ajax componenten

De Ajax Hub 2 is het hart van een Ajax beveiligingssysteem, waarop u de diverse soorten beveiligings- en controlecomponenten van AJAX kunt aansluiten. Uitgebreid met deze gevoelige sensoren beveiligt u uw deuren, ramen en activiteiten binnenin uw woning of bedrijf. De Ajax hub 2 is compatibel met de Ajax MotionCam

De Ajax Wireless Keypad is een draadloze unit waarmee het systeem eenvoudig in- en uitgeschakeld kan worden. Dit kan door middel van het indrukken van één enkele toets of het ingeven van een code. Er kan een dwangcode geprogrammeerd worden om een stil alarm naar de PAC te verzenden.

De Ajax MotionCam is een draadloze PIR-detector met fotoregistratie. De MotionCam is ontworpen om mensen te detecteren en is hierbij voorzien van slimme algoritmes om kleine dieren tot 20kg te negeren. De sensor kan worden ingesteld op drie gevoeligheidsniveaus en activeert de camera alleen als er een indringer gedetecteerd wordt.

Ajax DoorProtect verkrijgbaar in wit of zwart. Ajax DoorProtect beveiligt het openen van ramen en deuren van een huis of kantoor.

Contact
Scan de code