Verlichting

De mooiste verlichting

Ieder pand is uniek. Een mooi grachtenpand, een kantoorpand of een woonhuis; wij komen graag bij u langs om uw wensen en behoeften voor de verlichting te bespreken. Door de nieuwste technieken, zoals bijvoorbeeld led verlichting, toe te passen, zijn de mogelijkheden tegenwoordig eindeloos.

Ledverlichting verlaagt uw kosten

Door gebruik te maken van bijvoorbeeld ledverlichting, is het mogelijk om een aanzienlijke besparing te realiseren ten opzichte van de verouderde verlichting, zoals bijvoorbeeld gloeilampen. Doordat het verbruik van een ledlamp veel lager is en de ledlamp aanzienlijk langer meegaat, kunnen de besparingen enorm zijn.

Alleen de beste merken!

Uit onze ervaring leren wij dat ledverlichting vaak gezien wordt als hetzelfde, alleen dan met een ander merkje. Dit klopt echter niet. Het gebruik van slechte kwaliteit ledverlichting kan uw stroomnet beïnvloeden, waardoor bijvoorbeeld ook uw internet traag wordt. Ook kan het de werking van andere apparaten beïnvloeden. Wij maken enkel gebruik van professionele ledverlichting van merken zoals Philips, Osram en/of Tridonic. Laat u dus altijd goed adviseren alvorens u overstapt op ledverlichting!

Contact
Scan de code