Wat wij doen

Elektra

Elektra in en om u huis of bedrijfspand. De complete elektrotechnische installatie kunt u aan ons overlaten. Denk hierbij aan het vernieuwen van uw groepenkast of het plaatsen van tuinverlichting.

Beveiliging

Geef inbrekers geen kans. Steeds meer mensen kiezen voor een alarmsysteem; Het geeft een veilig gevoel. De systemen van tegenwoordig zijn heel uitgebreid. Ontvang bijvoorbeeld berichten op je telefoon als er een alarm afgaat of schakel je systeem in of uit op afstand! Vraag naar de mogelijkheden.

CCTV

Beveilig uw huis of bedrijfspand. De camera’s die wij leveren zijn uitgerust met starlight; deze leveren in het donker heldere beeldkwaliteit op. Met de software die er bij geleverd wordt, kunt u met de app op afstand beelden opvragen. 

Netwerk

Voorzie uw huis overal van UTP. Wij kunnen door heel uw huis UTP-kabels trekken en afmonteren op een nette wandcontactdoos. Op deze manier heeft u altijd snelle communicatie tussen uw PC’s, maar vooral op op het internet.

Verlichting

Ieder pand is uniek. Een mooi grachtenpand, een kantoorpand of een woonhuis; wij komen graag bij u langs om uw wensen en behoeften voor de verplichting te bespreken.